Om du inte kan läsa nyhetsbrever,Klicka här. - För att avsluta prenumerationen klicka här!
Trissjollebladet
Nr: 11    2018-07-01


 

SM special - Information inför Trissjolle SM 28-29 juli - häng med du också!

Årets självklara höjdpunkt för Trissjolleseglare är knappt en månad bort, Trissjolle SM 2018, ock som arrangeras av Oaxens Båtklubb 28-29 juli. Vi i förbundet ser verkligen fram mot ett trevligt och gemytligt SM med god gemenskap och spännande seglingar - som det alltid är i Trissjolleklassen!

Det som är viktigt att förstå är att Trissjolle SM är öppet för alla, såväl rena nybörjare och garvade veteraner. På ett SM möts seglare som seglat VM i andra klasser likväl som nybörjare som precis köpt sin första Trissjolle för att lära sig segla. SM är en seglarfest som är öppen för alla, oavsett erfarenhet.

Vi kan lova att du är en erfarenhet rikare om du inte seglat SM tidigare och att du får många Trissjolletips från de bästa i klassen när du kommer! Trissjolleklassen har ett brett startfält, så oavsett vilken nivå du seglar på kommer du alltid att ha någon på samma nivå att segla mot. En annan fördel är att du kan säga att du seglat ett Svenskt Mästerskap när du kommer tillbaka efter sommaren, bara det är värt mycket;) 
 

Innehåll i nyhetsbrevet:
- Trissjolle SM 2018, Oaxens Båtklubb, 28-29 juli
Viktigt - Betala din medlemsavgift för att stötta all Trissjollesegling i Sverige
 

SM och Junior KLM i Trissjolle 2018 - Oaxen 28-29 juli - Anmäl dig idag!

SM och Junior KLM kommer seglas helgen 28-29 juli på Oaxens Båtklubb, strax söder om Södertälje. SM kommer i år att seglas som "traditionell" bankappsegling där alla startar samtidigt. 

Anmäl dig via årets SM hemsida Trissjolle SM 2018Där kan du också boka boende precis vid klubben, OBS begränsat antal platser! Information om arrangerande klubb Oaxens Båtklubb finns via denna länk - Oaxens BK

Som vanligt gör vi SM till en seglarfest med många arrangemang i samband med SM! Programmet för SM är följande:

Torsdag 26 juli - Träningsdag och taktik/regelkväll 
Kostnadsfritt för medlemmar i Trissjolleförbundet. Är du inte medlem ännu betala 150 kr för individuellt medlemsskap eller 250 kr för familjemedlemskap. Klicka på länken för att läsa mer hur du blir medlem BLI MEDLEM

Fredag 27 juli - Sprinttävling - många korta race på 10-15 min med 6-8 båtar per start.
Lördag 28 juli - SM fleetrace dag 1 
Söndag 29 juli - SM fleetrace dag 2

Vi som varit på Oaxens Båtklubbs tävlingar tidigare kan meddela att det alltid är riktigt trevlig och välkomnande att segla på klubben. De har en stor fin seglingfjärd som SM kommer seglas på.

Kolla in de olika trailers för SM 2018 via länken här Trailer SM 2018 Oaxen BK eller klicka på bilden nedan. SM 2018 Trailer med presentation av Tävlingsledarna Håkan Ros och Mikael Jacobsson. 


Tvåfaldige Svenska Trissjollemästaren Bosse Rogalin bjuder er till fina Oaxens Båtklubb! Ordföranden för Oaxens välkomnar dig till Oaxens Båtklubb och Trissjolle SM!


Film som presenterar boendet precis i anslutning till klubbområdet, campingen och restaurangen. 

 

Saknar vi din medlemsavgift?   Betala enkelt idag via Swish! 

För att förenkla för dig att betala medlemsavgiften har förbundet skaffat Swish så att det blir snabbt och enkelt för dig som trissjolleseglare att betala medlemsavgiften. 

Vi från förbundets sida är tacksamma för ditt stöd som både aktiva Trissjolleseglare på sjön och betalande medlem för att kunna utveckla Trissjolleseglingen i Sverige! 

Swisha din medlemsavgift till 1230753699. 150 kr för enskilda medlemmar och 250 kr för familjemedlemskap. Skriv ditt namn och ev. familjemedlemars namn på inbetalningen samt din e-postadress.

Vill du hellre betala via Plusgirot betalar du till Plusgiro 684771-9. Skriv ditt namn och ev. familjemedlemars namn på inbetalningen, samt e-postadress och mobilnummer. 

Osäker på om vi har rätt kontaktuppgifter eller bli ny medlem, klicka på följande e-postlänk info@trissjolle.se och komplettera enkelt med dina kontaktuppgifter!

Osäker på om du redan betalat medlemsavgiften, betala en gång till idag! Vi noterar att du betalat även för nästa redan nu, om det skulle bli en dubbel betalning för i år. 

Vill du läsa mer om hur du blir medlem kan du göra det via länken här BLI MEDLEM

Tack för ditt stöd!

 

Trissjolleförbundets kanaler för dig som vill få mer information 

Här är de kanaler som du kan komma i kontakt med oss i förbundet och Sveriges Trissjollesegling på. Klicka på länkarna nedan, så kommer du direkt till den kanalen:

Hemsida - Trissjolleförbundets hemsida www.trissjolle.se.
Facebook - Sök efter "Trissjollen". Där diskuterades det flitigt om all typ av Trissjollesegling
Youtube - Det finns en Youtubekanal dit ni gärna får länka Trissjollefilmer "Trissjolleförbundet"
Instagram - Fina bilder kan ni se och lägga upp på förbundets Instagramkonto "#trissjolle"
Trissjollebilder - Det finns många fina bilder i vårt bildarkiv från senaste årens segling Trissjollebilder.
E-post - Ni når förbundet på info@trissjolle.se.

Kontakta gärna oss på förbundet eller andra Trissjolleseglare via dessa olika kanaler för att få svar på dina frågor! 

Svenska Sjö – sponsrar svensk segling!

Svenska Sjö ägs av oss alla som är med i segel- eller båtklubbar! Svenska Seglarförbundet och SBU Svensk Båtunion är huvudägare i Svenska Sjö, så vinsten går tillbaka till våra klubbar i segelsporten!


"Testa vår egen båtförsäkring – Svenska Sjö” – Gå in på www.svenskasjo.se och räkna ut din premie!

 

 
  Svenska Trissjolleförbundet
Ordförande: Joachim Stadig • 0705-406930
Kansli: •