Om du inte kan läsa nyhetsbrever,Klicka här. - För att avsluta prenumerationen klicka här!
Trissjollebladet
Nr: 5    2013-12-20

För att gå till trissjolleförbundets hemsida klicka här

Hej alla trissjolleseglare,

Detta är Julnumret 2013 av trissjollebladet och är vårt femte digitala. Samtliga digitala nummer av trissjollebladet kommer att ligga på vår hemsida så ni kan gå tillbaka och hitta intressanta artiklar från tidigare nummer.

SM 2013 seglades i Stockholm och vi fick nya svenska mästare då Magnus Sjögren och hans dotter Irma vann ett riktigt lättvinds SM, Grattis Magnus o Irma.

Magnus tillsammans med Björn Sandberg och Mikael Moge representerade Trissjollen med bravur på Mästarnas Mästarmöte. Resultatet 1, 5, 4, 1 i grundomgången och en 5 plats bland de 40 SM vinnarna som ställde upp var mycket bra presterat. Lite otur i semifinalen och det tog slut men snyggt seglat i den hårda konkurrensen.

Vi står inför Jul o Nyår med ett avslutat 2013 och ett nytt härligt 2014 med många trevliga aktiviteter. Först ut kommer våra mässor, Göteborg den 1 - 9 februari och Stockholm 28 februari – 9 mars. Vi kommer som vanligt att vara med och informera om klassen och våra seglingar 2014.

Vår höjdpunkt 2014 blir SM på Bohus Malmön hos BMBK den 25 och 26 Juli med sprintmästerskapen dagen före den 24 Juli.

Inbjudningarna till både SM 2014 och sprinten 2014 ligger på hemsidan så gå in och titta på dessa.

Bohus Malmön är ett kärt tillhåll för oss Trissjolle seglare med många seglade SM genom åren. BMBK har ett nytt ungt gäng på gång så det kommer att arrangeras clinic före SM se mer på hemsidan när det närmar sig. Ett gäng seglare kommer dessutom att åka till Bohus Malmön några dagar före för att semestra och segla lite så häng på.

Boendet på Bohus Malmön finner ni i även den på hemsidan. Boka i tid då det kan vara svårt att få rum om man är sent ute. finns på

Pemonova nya kolfibermast seglades av Björn Sandberg på SM med en fin 3:e plats som resultat. Masten kan köpas direkt från Magnus på Pemonova Tfn 0705-895095 eller se hemsidan http://www.pemonova.se/

Hoppas att ni får tid att segla och koppla av under 2014, kom ihåg vi seglar Trissjolle för att ha kul.

Trissjolleförbundet önskar alla medlemmar en 

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Ordförande David

 
  Svenska Trissjolleförbundet
Ordförande: Joachim Stadig • 0705-406930
Kansli: •