Om du inte kan läsa nyhetsbrever,Klicka här. - För att avsluta prenumerationen klicka här!
Trissjollebladet
Nr: 2    2012-12-20

För att till trissjolleförbundets hemsida klicka här

Hej alla trissjolleseglare,

Detta är Julnumret av trissjollebladet och är vårt andra digitala. Målsättning är att vi skall kunna informera alla våra medlemmar om vad som händer under året. Samtliga nummer av trissjollebladet kommer att ligga vår hemsida ni kan tillbaka och hitta intressanta artiklar från tidigare nummer.

 

Vi står inför Jul o Nyår med ett avslutat 2012 och ett nytt härligt 2013 med många trevliga aktiviteter. Först ut kommer våra mässor, Göteborg den 2 - 10 februari och Stockholm 2 – 10 mars. Vi kommer som vanligt att vara med och informera om klassen och våra seglingar 2013.

 

Vår höjdpunkt 2013 blir SM i Stockholm hos Vikingarna SS ute Djurgården den 10 – 11 augusti med Sprint dagen före 9 augusti. Kan rekommendera att ni tittar Vikingarnas hemsida, http://www.vss.nu/ får ni se hur trevligt det är.

 

Styrelsen var uppe i oktober ett styrelsemöte och fick chansen att insupa lite känsla för klubben och gänget som arrangerar. Det känns verkligen bra och jag ser verkligen fram emot SM även om det känns långt bort nu när det börjat snöa  och termometern drar söderut. Intresseanmälan via förbundets hemsida http://trissjolle.se under fliken ”SM 2013” och det är i skrivande stund 16 båtar SM och 12 båtar för sprinten.

 

Boendet i Stockholm finns vandrarhem till mycket resonabla priser allt är fixat av vårt Stockholmsgäng bästa sätt är det upp till oss att delta i ”festen” fjärden

 

Hemsidan har utvecklats och ni finner mycket nyttig information ang. trim och annat. Tillverkaren av de nya trissarna, Pemonova http://trissjolle.se , har tagit fram en ny kolfibermast. Denna seglades med framgång av triss 7048 SM 2012 med en 6 plats som resultat fastän Lucas Örn inte hade seglat triss tidigare. Bra betyg för masten men även för Örns som är rutinerade seglare.

 

Hoppas att ni får tid att segla och koppla av under 2013, kom ihåg vi seglar Trissjolle för att ha kul.

Trissjolleförbundet önskar alla medlemmar en 

 

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

 

Ordförande David

 
  Svenska Trissjolleförbundet
Ordförande: Joachim Stadig • 0705-406930
Kansli: •